Personvern
Supero Performance AS bruker informasjonskapsler, også kalt cookies, for å kunne gi deg en enkel og sømløs brukeropplevelse på vår nettside. Ved å bruke nettsiden, aksepterer du bruk av informasjonskapsler. Informasjonen som lagres er anonym og vil bli brukt for å måle trafikk og forenkle brukergrensesnittet på vår side.

Hvordan informasjon innhentes?
Supero Performance AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til våre produkter eller tjenester.

Eksempler
- Alle skjema på nettsiden
- Brukeratferd på nettsiden

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres og slettes informasjonen?
Informasjon som innhentes gjennom skjema, lagres i vårt CRM-system. Som bruker av nettsiden vår, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Supero Performance ASkan bruke underleverandører til å levere deler av vår tjenesteyting. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Supero Performance AS.