VÅR  HISTORIE

Supero Performance AS begynte som en lidenskapelig drøm om å skape noe ekstraordinært for elskere av biler. Historien vår har sine røtter i en kjærlighet for kraft, presisjon og eleganse som kjøretøy representerer.

Gründerne bak Supero Performance hadde en dyp forståelse for at biler var mer enn bare transportmidler; de var kunstverk av ingeniørkunst og design. De følte at disse fantastiske maskinene fortjente spesialisert omsorg og vedlikehold for å beholde sin ypperlige tilstand.

Derfor ble Supero Performance AS grunnlagt med en klar visjon: Å etablere et verksted som forsto den unike sjelen i hver bil, og som kunne gi dem den uovertrufne omsorgen de fortjente. Vår brennende lidenskap for å fikse biler går dypere enn bare tekniske ferdigheter; det handler om å respektere og bevare den sublime kombinasjonen av kraft, komfort og stil som disse bilene representerer.

Vi streber etter å tilby førsteklasses service og vedlikehold som går hånd i hånd med den overlegne kvaliteten til biler. For oss handler det ikke bare om å reparere mekaniske feil, det handler om å forsterke den unike kjøreopplevelsen som hver bil har å tilby.

Hver dag arbeider vi med en lidenskap og dedikasjon som gjenspeiler vår dype kjærlighet for premium biler. Supero Performance AS ble født av en drøm om å ta vare på disse fantastiske kjøretøyene, og vi fortsetter å leve denne drømmen ved å sørge for at hver bil som forlater vårt verksted, er i sitt aller beste form.

Supero Performance